Totaal aantal pageviews

zaterdag 30 september 2017

Weekend!!!!

Vroeg op deze keer en wederom geen ontbijtje in het hotel maar om 8.05 birthday breakfast at The Wave in disney contemporary. Gerrie is jarig en dat moeten we vieren.. Gerrie, Ruwin, Michelle, Martin en ik hebben lekker zitten genieten van het breakfast buffet. Na het buffet hebben we gedag gezegd.. ik naar Seaworld en de rest eerst naar Magic Kingdom enzo. Op naar de auto en onderweg naar Seaworld en wederom onwijs druk. Zo druk zelfs dat vele omdraaiden en toch niet gingen. Maar 2 uur om te parkeren en naar binnen te komen was normaal. Gelukkig was ik vroeg en dus viel het redelijk mee. Uiteindelijk heb ik de eerste one Ocean met Pieter en Petra gezien en de dame uit Ohio genaamd Nanette. De andere 3 ook gezien en ondertussen een pretzel dog gegeten en wat snoep gehaald.. Na de buitjes was het weer enorm warm en zweterig weer. Hierbij de pics
Inmiddels waren Brandy en Cathy ook gearriveerd en zijn we na de show naar de uitgang gelopen en onderweg naar een TGI. deze zat vlakbij het hotel dus dat was prima. Een jack Daniels Chicken voor mij met Mashed Potatoes en broccoli. En een brownie to share. Nog voor we betaald hadden brak de sluis weer open en kwam het met bakken uit de hemel .. Nou je dan maar ff rennen en natuurlijk nat want overal vette plassen maar ok prima te doen. Eenmaal in het hotel blogje maken en morgen wederom Seaworld!!!

8 opmerkingen:

 1. Gezellig met zijn alle aan het verjaardagsontbijt 👍 En natuurlijk weekend is Seaworld 😀 .
  Gezellig met zoveel vrienden om je heen 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dagje! Gezellig onbeten, fijn dat je er ook was en daarna lekker black and white 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke dag weer in Seaworld, ook gezellig met Penpe erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit was niet alleen een zwart/wit dagje, maar ook een dag met vele vrienden. Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige dag met je vrienden. Waarom was het zo druk, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Was het bring a friend for free of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk met zn allen de verjaardag van Gerrie vieren. 2 uur om binnen te komen is niet normaal, dan zou ik ook omkeren. Hopelijk morgen sneller binnen.

  Gr. Ronald

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een dag vol vrienden. Van blank tot zwart wit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een heerlijke dag Kim.. ik loop wat achter maar ben nu lekker alles achter elkaar aan t lezen haha

  BeantwoordenVerwijderen